Monday, January 25, 2010

NPC Inter Media Netball Games!


Tamat sudah inter-media netball games.. dgn kaki yg xbrape nak stabil ku gagahkn juge untuk bermain.. nasib la xmakin teruk.. dari 9 team, Bernama no 4.. kire ok la tu, dpt la juge medal kan.. anyway ku ucapkan syabas untuk diri aku sendiri :) n juge team member yg lain kekeke :p


ha! ni die pemain2 Bernama yg paling comei dr team2 lain! huhu tgh duk lepak tggu turn nak lawan, aku dan k.irma je wakil dr radio yg lain semua dr editorial, wire, bernama tv n lain2 :p


ni die k.irma yg comei! semgt sarung jesy GD.. walau sekali je turun training, still nampak defend paling MANTOP!! dlm gelanggang huhu anyway thanks for join us!!


mengimbas saat2 perlawann... ni die jaringan aku, yg entah keberapa agaknye huhuhu kononnye nak jd skorer terbaik la hehehe


ni pulak aksi saat aku di dibwh tiang gol menanti saat tunjukkn skill terbaru huh!!! xsempat! pengadil dah tiup wisel! freeettttttttttttttttt! emm ala,, tggu la aku gol kan dulu!!


disebbkn lame dah xmain netball, aku duk kire ape kesalahn yg aku wat spnjng permainan... duk kire2 de 2x duk sbelah amik gmbo sbb hlngn dekat, n yg ni xleh bla nsib sekali je.. Gerak Kaki! ptut xleh jd pd pemain netball yg hebat mcm aku hehehe prasn jap! mulanye prsn dah aku gerk kaki, duk doa arap pngadil xnmpk.. emm hampeh! tetibe freeeeeeeeee!!! 'gerak kaki la syg'..kate si pengadil :)


Ha! ni la hasilnye.. kate dpt RM500 tp xdpt lg :p hehehe

Bernama x NPC = 3 x 7
Bernama x Malay Mail = 11 x 3
Benama x NSTP = 4 x 6
* rasenye de lawan lg, tp xingat hehehe :p

Foto & Video by aSip.tv (tq asip!!)

2 comments:

Zarir said...

tahniah indah dan team bernama... tak sia2 hasil usaha korg.. pasni leh laa join byk2 game lagi.. cayalah..

Jemmy said...

Jom la join UKM pulak! http://www.ukm.my/bj2008

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...